Onze diensten

Onze diensten

De ervaren kapper voor knippen, kleuren en permanenten!

Kap- en sapsalon

De ervaren kapper voor knippen, kleuren en permanenten!

Ik ben Carry van Loenen en de eigenaar van De Knappe Knip. Ik ben al sinds 1979 werkzaam in het kappersvak en ben allround. In 1996 opende ik De Knappe Knip. Ik knip hier al die tijd al met veel plezier. Jong, oud, man, vrouw of kinderen.

Iedereen is hier welkom. Ik ben goed op de hoogte van de laatste trends in de kappersbranche. Regelmatig ben ik ook te vinden op beurzen.

Kapsalon

Wat ik het belangrijkst vind? Dat mijn klanten zich prachtig voelen wanneer ze de kapsalon verlaten! Ik ontvang vaak hartverwarmende reacties na de behandelingen. En daar doe ik het voor!

De kapper voor jong, oud, man, vrouw of kinderen
De kapper voor jong, oud, man, vrouw of kinderen
De kapper voor jong, oud, man, vrouw of kinderen
De kapper voor jong, oud, man, vrouw of kinderen
Dode punten te laten bijknippen

Knippen

Zin in een compleet nieuwe look? Leuk!

Kom langs en ik knip je haar in het model dat bij jou past! Laat je haar in laagjes knippen, kies voor een moderne pony of ga voor een stoere, vlotte uitstraling.

Ook als je tevreden bent met je huidige kapsel is het raadzaam met regelmaat naar de kapper te gaan. Zo blijft je haar mooi en gezond. Heb je lang haar? Dan is het verstandig om eens in de drie maanden je dode punten te laten bijknippen.

Wilt u direct langskomen om je haar te knippen bij De Knappe Knip? Bel dan eerst even.

Permanent

Krullen zijn weer helemaal in.

Heb jij stijl haar en wil je weten hoe krullen bij jou staan? Kom dan eens langs bij De Knappe Knip voor een krulbehandeling. Wil je blijvend resultaat? Dan biedt een permanent uitkomst. Kom eens langs bij De Knappe Knip om dat te bespreken.

Nieuwe krultechniek

Er is nu een nieuwe krultechniek die een stuk zachter en ook beter voor je haar is. Deze techniek zorgt ook voor een bijzonder volume, omdat het natuurlijke permanenten zijn. Op deze manier ziet je bos krullen er natuurlijker en gezonder uit. Probeer deze nieuwe krultechniek bij De Knappe Knip.
Permanent
Haar kleuren

Kleuren

Tijd voor een ander kleurtje?

Tijd voor een ander kleurtje? Een nieuwe kleur geeft je haar een frisse uitstraling. Laat je inspireren door onze magazines of vraag om mijn advies.

Twijfel je erover om je haar te kleuren maar weet je niet welke kleur je moet nemen? Ik geef al jaren advies en heb al veel haar mogen kleuren. We kunnen samen een kleur kiezen of ik adviseer je!

Blonderen of coupe soleil

Kom langs en laat je door mij professioneel blonderen in De Knappe Knip. Je zal er natuurlijk blond uitzien en hoofden doen draaien zodra je een kamer binnenloopt!

Coupe soleil

Highlights geven je een natuurlijke, zomerse uitstraling. Ook in de winter. Kleuren, blonderen of highlighten, laat je doen door een professional. Kom daarom langs bij De Knappe Knip!
Blonderen of coupe soleil

Contact gegevens

Telefoonnummer
Social Media

Bezoek ons

Adres
Olympiaplein 116H
1076 AK Amsterdam
Noord Holland