Vers geperst sap kopen in Amsterdam-Zuid bij De Sapsalon!

Gezonde en verse sapjes bij De Sapsalon

Zoek je dé plek om het beste vers geperste sap te kopen in Amsterdam-Zuid? Kom dan eens langs in onze gezellige sapsalon. Je krijgt bij ons gezonde en versgeperste sapjes, vol met vitaminen. Kies zelf hoe je jouw sapje wilt samenstellen met verschillende fruitsoorten of laat je verrassen door onze sapspecialist. Drink een lekkere sap voor, tijdens of nadat je behandeld bent in de kapsalon. Of kom gezellig langs om hier lekker te zitten of om te werken. Naast de versgeperste sapjes kun je natuurlijk ook een goede koffie of thee bestellen. Vanuit onze juicebar in de Stadionbuurt heb je een mooi uitzicht over het levendige Amsterdam-Zuid. Aan het Olympiaplein zijn we centraal gelegen tussen het Vondelpark enerzijds en de VU en Zuidas anderzijds.

Bekijk de kappersprijzen

Gezellig zitten of werken bij dé juicebar van de Stadionbuurt

Je kunt bij De Sapsalon ook uitstekend werken. We hebben zowel een werkbar aan de raamkant waar je aan kunt werken, als tafels waar je fijn aan kunt zitten. Bovendien hebben we gratis Wi-Fi zodat je ook online prima kunt werken. Er hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer, want iedereen is bij ons welkom. Als je meerdere uren achter elkaar werkt, krijg je natuurlijk ook trek. Neem gerust je eigen eten mee dat je bij ons mag opeten, wij verzorgen je sapjes, thee en koffie.

En stel dat je aan het werk bent in onze juicebar of je zit lekker te Skypen en de persoon aan de andere kant van de lijn merkt op dat je een gigantische 'bad hair day' hebt, dan kun altijd gratis advies vragen aan Carry. Betaal je wat extra, dan laat ze je kapsel weer stralen als nooit tevoren!

De Knappe Knip

Adres

Olympiaplein 116 

1076 AK Amsterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 15:00

Zondag Gesloten

De Knappe Knip
Olympiaplein 116H
1076 AK Amsterdam, Noord Holland

KvK 33228698

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 15:00

Zondag Gesloten

De Knappe Knip: kapsalon én sapsalon in één!